EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SIFIR ATIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ne özel olarak Kesikköprü Yerleşkesi’nde kalan depremzede vatandaşlar için etkinlik düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SIFIR ATIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Paylaş:

Sıfır atık konusunda farkındalığın artırılması amacıyla katılımcılara eğitim verilirken çocuklar da atık toplama yarışı, çizgi sinema ve tiyatro gösterimi ile eğlenceli bir gün geçirdi.

 Depremden etkilenen vatandaşlar ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre ve sıfır atık konusunda farkındalığı artıracak çalışmalarını sürdürüyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı Atık Koordinasyon Şube Müdürlüğü, ABB’nin Kesikköprü Yerleşkesi’nde misafir ettiği depremzede ailelere yönelik olarak 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde renkli ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Atık Koordinasyon Şube Müdürlüğü, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte hem sıfır atık konusunda farkındalığı hem de depremzede çocuklar ve ailelerinin moral motivasyonunu artırdı.

Kadın ve çocukların katıldığı programda uzman eğitmenler tarafından katılımcılara sıfır atık eğitimi verilirken çocuklar da kendileri için hazırlanan tiyatro, çizgi film gösterimi ve atık toplama yarışı gibi etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.