EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Cihan Aras: “Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Cihan Aras: “Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz
Paylaş:

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla, Hizmet-İş Sendikası Uşak İl Başkanı Cihan Aras bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Aras mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık mücadelesinin lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 87. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun liderliğinde kazanılan bağımsızlık mücadelesi, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü göstergesidir. Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak ve yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur.”

Aras, Atatürk’ün mirasının bugün de yol gösterici olduğunu vurgulayarak, “Atatürk’ün ilke ve değerleri, çağdaş Türkiye’nin temel taşlarıdır. Bu değerler doğrultusunda çalışmaya ve ülkemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Cihan Aras, mesajını “Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.” sözleriyle tamamladı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.