EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Çocuk Kültür Evi “Evde Yazar Sohbetleri” Etkinliği Tekrar Başlıyor

Çocuklara kendilerini özgürce ifade edebilecekleri, potansiyellerini keşfedebilecekleri alanlar açmayı hedefleyen Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nin, bu hedefi doğrultusunda yürüttüğü etkinliklerden biri olan ve yıl boyunca Çocuk Edebiyatı’nın usta kalemlerinin konuk edildiği “Evde Yazar Sohbetleri” etkinliği, kasım ayı itibariyle tekrar başlıyor.

Çocuk Kültür Evi “Evde Yazar Sohbetleri” Etkinliği Tekrar Başlıyor
Paylaş:

Kentte okuma kültürünün desteklenmesinde önemli bir rol oynayan, çocukların erken yaşta kitap sevgisi edinmelerine ve edebiyatla nitelikli ilişki kurabilmelerine katkı sunan etkinliğin yeni dönemde ilk konuğu; Çağdaş Türk Edebiyatı’nın önemli temsilcilerinden yetişkinler için yazdığı romanların yanı sıra çocuk ve gençler için de kitapları bulunan ödüllü yazar Irmak Zileli olacak. 

Kitapseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve bugüne kadar Yalvaç Ural’dan Mine Soysal’a, Brigitte Labbe’den Behiç Ak’a, Viladimir Tumanov’dan Fatih Erdoğan’a, Müren Beykan’dan Müge İplikçi’ye birbirinden kıymetli Çocuk Edebiyatı yazarını çocuklarla çevrim içi olarak buluşturan etkinlik, 18 Kasım 2022 Cuma günü saat 13.00’te Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıma sunulacak.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.