EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

ÇÖLYAKLI ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN KEYİFLİ HAMBURGER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

 ÇÖLYAKLI ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN KEYİFLİ HAMBURGER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Paylaş:

 

Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği, çölyaklı çocuklar ve gençler için yarıyıl tatilinin son günlerinde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Dernek başkanı Ömre Ümran Aydın’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, çölyaklı bireyler ve aileleri bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.

Banazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Özkan ve yönetiminin destek verdiği etkinlikte, hamburger ekmekleri Antalya Kepez Vakfı

(Bi-Dilim Cafe) tarafından temin edildi. Dağaşan Restoran’ın sahibi Ragıp Bey ve Alev Dağaşan Hanım ise mekânlarını açarak katılımcılar için lezzetli hamburgerler hazırladı.

Ayrıca, Türkiye Emekli Assubaylar Derneği (TEMAD) Uşak İl Başkanı Mehmet Sünbül ve yönetimi tarafından derneğe bağışlanan bere ve eldivenler, etkinlikte çocuklara hediye edildi. Etkinliğe katılım sağlayan ve destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Ömre Ümran Aydın, çölyaklı bireyler için farkındalık yaratmaya ve dayanışmayı artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu anlamlı organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.