EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

‘DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’ KUTLU OLSUN!

Her gün kilometrelerce yol kateden, vatandaşa güvenli ulaşım sağlamak için gece gündüz çalışan şoförleri saygıyla anmak için her yıl 30 Kasım’da ‘Dünya Şoförler Günü’ kutlanıyor. Bu kapsamda İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, İETT garajlarını ziyaret ederek şoförlerin gününü kutladı.

‘DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’ KUTLU OLSUN!
Paylaş:

Otobüs, taksi, minibüs, tır, kamyon gibi pek çok vasıtayla seyahat eden ve meslek icra eden şoförler, Dünya Şoförler Günü'nde unutulmadı. Dünya Şoförler Günü her yıl 30 Kasım tarihinde kutlanıyor. Bünyesinde 12 bin 100 otobüs kaptanı barındıran İETT, sabahın erken saatlerinde şoförlere sürpriz yaptı. Genel Müdür Alper Bilgili ile yöneticiler sabah 5.30’da 11 farklı noktada ziyaretlerde bulundu. Şoförlerin gününü kutlayan Bilgili ve beraberindeki heyet, şoförlerin derdini dinledi beraber çay içti. Kadın şoförlere de karanfil dağıtan Bilgili, İstanbul trafiğine çıkanlara kolaylıklar diledi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.