EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Düzce yaraları sarmak için seferber oldu

Düzce, 23 Kasım tarihinde yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için tüm kurumlarıyla seferber oldu.

Düzce yaraları sarmak için seferber oldu
Paylaş:

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yatay mimari noktasında ortaya koyduğu duruş sayesinde depremi neredeyse hasarsız atlatan kette başlatılan hasar tespit çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, deprem nedeniyle kentte meydana gelen hasarın tespiti noktasında İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile koordine halinde hasar tespit çalışmalarına destek veriyor.

Depremin ardından sahada bulunan ve çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yaraların bir an önce sarılması noktasında gösterdiği hassasiyeti ile harekete geçen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bu çerçevede 20 kişilik kadroyla çalışmalara katılım sağladı.

Bünyesindeki mimar ve inşaat mühendislerinden oluşan 10 ekip ile hasar tespit çalışmalarına yardımcı olan müdürlük, afet yaralarının birlikte sarılması noktasında vatandaşların ekiplere yardımcı olmalarını istedi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.