EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Edirne Jandarması terörle mücadelesini sürdürüyor

Edirne Jandarması son bir haftada aralarında 11'i terör örgütü mensubu olan 57 kişiyi yakaladı.

Edirne Jandarması terörle mücadelesini sürdürüyor
Paylaş:

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, son bir haftalık süre içerisinde terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra ettiği faaliyetleri paylaştı.

Alınan bilgiye göre, UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 8’i yabancı uyruklu 21 şahıs ile askeri suçlardan aranan 25 şahıs olmak üzere toplamda 46 şahıs ile terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında; Edirne İl Jandarma Komutanlığı  tarafından FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 3 şahıs, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 2 şahıs ve hudut birlikleri tarafından; FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 6 şahıs olmak üzere toplam 11 terör örgütü üyesi yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.