EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Edirne Keşan'da deprem endişesi arttı!

Keşan'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Esnaf Odalar Sokak üzerinde bulunan ve birçok esnaf odası ile SGK Keşan Merkezi’nin yer aldığı bina, çevrede ikamet eden bazı vatandaşları tedirgin etti.

Edirne Keşan'da deprem endişesi arttı!
Paylaş:

 Keşan’ın en merkezi yerinde çok sayıda oda tarafından kullanılan bu binada gözle görülür çatlakların olduğunu öne sürdü.

″Evlerimiz bu binanın bitişiğinde yer alıyor″ diyerek endişelerini dile getiren vatandaşlar, ″Binanın taşıyıcı kolonlarında kırıklar görüyoruz. Son yaşanan depremlerde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Deprem psikolojimizi olumuz yönde etkiledi. Yanı başımızdaki binanın bu halini gördükçe tedirgin oluyoruz. Yetkililerden acilen bu binayla ilgili sağlamlık testi yaptırmalarını ve sonuçlarını kamuoyuna açıklamalarını bekliyoruz. Belki de bina sağlamdır. O halde bunu da bilmek istiyoruz. Eğer öyleyse boşuna tedirginlik yaşamak istemiyoruz” diyerek ilgilileri sorumluluğa davet etti.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.