EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Gençler Kafelerde YKS'ye Hazırlanıyor

Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz' sloganıyla yola çıkan ve o günden bu yana yaptığı çalışmalarla ilçe gençliğine büyük katkılar sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede bulunan Akse Kitap Kahve ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve’nin üniversite sınavı süreci boyunca 7/24 açık olacağının müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti.

Gençler Kafelerde YKS'ye Hazırlanıyor
Paylaş:

O günden bu yana sınava hazırlanan gençlerin büyük bir ilgiye hizmet aldığı kitap kahveler ve kütüphanelerde yoğun bir sınav temposu hakim. Sınava hazırlanan gençler, kitap kahvelerdeki imkanlardan faydalanarak, gelecek hayallerine kavuşmak için çaba sarf ediyor. Öğrenciler kitap kahvelerden ve kütüphanelerden çıkmadıklarını dile getirirken, kendilerine 7 gün-24 saat rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür ediyor.

7/24 sınava hazırlanan gençleri ziyaret eden Başkan Çiftçi, hem öğrencilerle sohbet etti, hem de yaklaşan sınav öncesi gençlere başarılar diledi. Çiftçi, “Yaklaşık 10 gün önce sınava hazırlanan gençlerimiz için Akse Kitap Kahve, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve ve halk kütüphanelerinin 7 gün 24 saat açık olacağını duyurmuştuk.  Gençlerimizin yoğun bir tempoyla sınava hazırlandığı bu dönemde bu mekanlarımızı 7/24 açık tutarak, gençlerimizin rahat, ferah ve sessiz bir ortamda istedikleri her saatte ders çalışmalarına imkan sağladık.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.