EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Güneş'ten empatisi yüksek şarkı

Hip-Hop ve R&B denilince Türkiye’de ilk akla gelen isimlerden biri olan Güneş, son dönemlerde yaşanılan üzüntülü olayların kendisinde oluşturduğu hisler sonucu yeni şarkısı “10.000 Parça”yı yazdı.

Güneş'ten empatisi yüksek şarkı
Paylaş:

Yardım çalışmalarının yanı sıra şu sıralar ikinci albümünün ve Avrupa turnesinin çalışmalarını sürdüren Güneş, ‘10.000 Parça’sı bugün itibariyle Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayına girdi.

Empatisi yüksek sözlere sahip şarkıda, genç şarkıcı Güneş, zor durumda olanların duygularıyla onlara umut aşıladı.

Pop ve R&B tınılarına taşıyan, sözü ve müziği Güneş’e ait olan şarkının düzenlemesi ise Hamburglu prodüktör ikili The Ironix tarafından üstlenildi.

Şarkının kapak görselini de tasarlayan Güneş, tüm telif gelirlerini de depremzedelere aktaracak ve bir nebze de olsa yaraları sarabilmeye katkıda bulunacak

Öte yandan kendi sosyal medyasından meslektaşlarına çağrıda bulunarak ‘’S.O.S. : Sesim Olsun Sesin” konserini organize eden Güneş, geliri depremzedelere bağışlanacak olan konser için 11 Mart’ta Volkswagen Arena sahnesinde olacak. Heja’nın moderatörlüğünü yapacağı konserde, Ati242, Bege, Eno, Elif, Kök$VL, Lvbel C5, Mavi, Reckol, Sansar Salvo, Sefo, Şam, Şanışer & Sokrat ST, Şehinşah ve Tuhan da dinleyicileriyle buluşarak, bu yardım gecesine katkıda bulunacak.

.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ümit Özdağ'ın 'mavi boya' ısrarı!

Akışın sonuna geldiniz.