SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 18:04

HALKIN TEVECCÜĞÜ İLE  KARIŞLAŞIYORUZ

HALKIN TEVECCÜĞÜ İLE  KARIŞLAŞIYORUZ

Milletvekili aday adaylığını açıkladığı günden buyana girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayan Melisa Ceylan’ı halk bağrına basıyor. 28. Dönem  Ak parti Milletvekili Aday Adayı Melisa Ceylan,Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu,yu makamında ziyaret etti. Başkan Koçlu 28. Dönem milletvekili aday adayı Melisa Ceylan’a çıktığı bu kutlu yarışta başarılar diledi. Milletvekili aday adayı Melisa Ceylan makamında ağırlayan Ulubey Belediye Başkanına Teşekkür etti. Ceylan 14 Mayısta yapılacak genel seçimleri değerlendirdi.

Uşak’ın her mahallesini karış,karış gezerek etnik ayrım yapmadan herkesi kucakladıklarının altını çizdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Ceylan, seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüşlerini ifade ederek İlçe ve Belde Başkanlarından destek talep etti. 14 Mayıs 2023’te yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday Adayı olan Melisa Ceylan ve beraberindeki heyetle yapılan ziyarette Eşme İlçe Başkanı Süleyman Başar ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ak parti Milletvekili aday adayı Melisa Ceylan seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kalabalık bir katılımla bizlere desteklerini gösteren partililerimize teşekkür ediyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin