EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Hatay'ın 15 ilçesinde olası taşkın seferberliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talebi ve gerçekleştirilen tespitlerin ardından gerekli görülen dere yataklarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Hatay'ın 15 ilçesinde olası taşkın seferberliği
Paylaş:

  Şiddetli yağışlarda sel felaketi ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla çalışmalarını hızlandıran HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelinde dere yataklarında biriken yabani ot, moloz ve atıkları iş makineleri ile temizliyor.

Çevre kirliliği ve kötü kokuların da önüne geçmek amacıyla şehrin her noktasında önlemler alan Büyükşehir ekipleri,  bu kapsamda Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi ile Antakya ilçesine bağlı Alahan ve Küçükdalyan Mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesindeki tüm dere yataklarındaki temizlik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.