EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

İlk iftar Gaziantep'te Nurdağlılarla yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber Nurdağı’nda depremzede vatandaşlarla beraber Ramazan’ın ilk iftarını yaptı.

İlk iftar Gaziantep'te Nurdağlılarla yapıldı
Paylaş:

Gaziantep'te iftar sonrası Bakan Çavuşoğlu ile beraber Nurdağı’nda yapılan çalışmaları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Meydanı’nı gezdi, çocuklarla bir süre sohbet etti, vatandaşlarla beraber çay içti.

Başkan Fatma Şahin, Ramazan ayının getirdiği manevi iklim, birlik ve beraberlik ile yaraların sarılacağını aktararak, “Ramazan’ın iyileştirme, tedavi etme gücünü kullanacağız. İnsanlarımızla birlikte iyileşeceğiz. Hep beraber bu büyük felaketten anlımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ege derbisine Potanın Tarzanları hazır

Akışın sonuna geldiniz.