EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

İslice Mahallesi Muhtar Adayı Zeynel Altıntaş'tan Gazetecilere Özel Kutlama

İslice Mahallesi Muhtar Adayı Zeynel Altıntaş'tan Gazetecilere Özel Kutlama
Paylaş:

İslice Mahallesi Muhtar adayı Zeynel Altıntaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü özel bir mesajla kutladı. Altıntaş, basın emekçilerinin önemine vurgu yaparak, onların demokrasinin teminatı olduğunu ifade etti.

 

Zeynel Altıntaş'ın yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı: "Bugün, demokrasimizin teminatı, toplumumuzun bilinçlenmesinde önemli bir rol oynayan gazetecilerimizin özel günü. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak ve bu vesileyle değerli basın emekçilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sizler, gerçekleri haber yapma, toplumu bilgilendirme, sesi olma misyonunuzla önemli bir görev üstleniyorsunuz."

 

Altıntaş, gazetecilerin zorlu şartlar altında görev yaptıklarına da dikkat çekerek, "Haber peşinde koşarken, kamuoyunu aydınlatırken yaşadığınız zorlukları takdirle karşılıyoruz. Ancak bu zorluklara rağmen gösterdiğiniz özveri ve cesaret, toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesine katkı sağlıyor. Bu vesileyle, emekçi gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.