EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE AĞIR HASAR ALAN ÜST GEÇİT YENİLENİYOR

15 Mart 2023 tarihinde, Sultangazi 50. Yıl Baştabya Tramvay Durağı'ndaki yaya üst geçidine bir kamyon çarparak ciddi bir hasar oluşturdu.

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE AĞIR HASAR ALAN ÜST GEÇİT YENİLENİYOR
Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kazanın ardından Baştabya Tramvay İstasyonu'nu kullanıma kapatma kararı aldı ve mevcut yaya üstgeçidinin kaldırılması ve yenisinin yapılması için hızla çalışmalara başladı.

Çalışmaların bir parçası olarak, radye temel ve kolon çalışmaları tamamlandı. Yeni üst geçidin inşası için önemli bir adım olarak, 5 Haziran gecesi 1. etap parçalarının montajı gerçekleştirilecek. Bu montaj çalışması nedeniyle, 00.00-06.00 saatleri arasında Arnavutköy-TEM Otoyolu istikametindeki tüm şeritler geçici olarak trafiğe kapatılacak. Ayrıca, 2. etap kiriş-döşeme parçaları ve merdiven parçalarının da yakın zamanda hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Haziran ayının sonunda ise üst geçidin tamamlanması ve tekrar hizmete açılması hedefleniyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Sultangazi 50. Yıl Baştabya Tramvay Durağı'ndaki ulaşım sorunu çözülecek ve yolcular yeniden güvenli bir şekilde tramvay istasyonunu kullanabilecek.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.