SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2023 20:52   Güncelleme : 28-03-2023 21:17

İYİ PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RAMAZAN SOYDEMİR KÖYLERİN ALTINI ÜSÜTÜNE GETİRİYOR

İYİ PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RAMAZAN SOYDEMİR KÖYLERİN ALTINI ÜSÜTÜNE GETİRİYOR

 

14 Mayıs genel seçimlere az bir zaman kala İyi parti Uşak Milletvekilleri Uşak merkez ve köylerine hızlı bir giriş yaparak altını üstüne getiriyorlar. ‘Gitmediğimiz köy, sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak’ anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Ramazan Soydemir, köylü vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

İyi parti Milletvekili aday adayı iş insanı Ramazan Soydemir,İyi parti Uşak il Kadın politikalar başkanı Gülsüm Bayraktar ve partili üyelerle birlikte Yoncalı, Elmacık, Koyunbeyli, Hocalar, Selikler köylerinde bir dizi temaslarda bulunarak köylü vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili A.Adayı Ramazan Soydemir, yaptığı açıklamada “İlk yola çıkarken de ifade ettiğimiz gibi ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalışmaya devam ediyoruz. 2023 yılında da halkımızla, çiftçilerimizle, üreticilerimizle buluşmalarımıza devam edeceğiz. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin sorunlarını biliyoruz. Köylerde vatandaşlarımızın zor geçindiklerine şahit oluyoruz. Üretimin azaldığı köylerle karşılaşıyoruz. Üretim azaldığı zaman çiftçilikte biter. Gerekli desteklerin verilmemesi nedeniyle başka illere ve İlçe merkezlerine giden gençlerimiz köy topraklarını gün geçtikçe kaybediyor.

Köylerimize yapılacak sosyal donatılar, köy merkezlerine yakın kurulacak fabrikalar ve üretim merkezleri ile köy nüfuslarının düşüşlerini önleyebiliriz. Köylerden göçen gençlerimizin tekrar köye dönüşlerini sağlayabiliriz. Bu ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin önderliğinde olabilir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin