EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Kahramanmaraş Elbistan'da TBMM aşçıları görevde

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören depremzede vatandaşlar, çadır ve konteyner kentlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışırken, TBMM aşçıları bu yıl Ramazan ayını evsiz geçiren depremzedelere destek olmak üzere bölgede harekete geçti.

Kahramanmaraş  Elbistan'da TBMM aşçıları görevde
Paylaş:

TBMM'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un talimatıyla Şehit Er Mehmet İnan Parkı'nda kurulan aşevinde 3'ü TBMM aşçısı olmak üzere 13 Meclis personeli görevlendirildi.

İlçenin en büyük aşevi konumundaki 400 metrekarelik çadırda günlük 400 kişilik sahur, 1000 kişilik iftar menüsü hazırlanıyor, ayrıca çay servisi de yapılıyor.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.