EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Kocaeli'de YKS Sınavı İçin Ücretsiz Ulaşım Desteği Verilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17-18 Haziran günlerinde sınava girecek öğrenci ve sınavda görevli personel için ek sefer düzenleyecek. Ulaşımda ek seferler konularak öğrencilerin gönül rahatlığı ile sınav yerlerine gitmeleri sağlanacak.

Kocaeli'de YKS Sınavı İçin Ücretsiz Ulaşım Desteği Verilecek
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait 170-175-190-255-265-300-435-530-600-630-635-640-645-650-750-755 No’lu hatlar ek seferlerle birlikte ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca bu hatlar saat 18.00’e kadar Umuttepe'ye çıkacak.

17 ve 18 Haziran tarihlerinde sınava girecek öğrenciler ve görevliler Büyükşehir Belediyesinin ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek. Öğrencilerin sadece sınav giriş belgesi, görevlilerin ise görevli kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.