EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
SPOR

Kütahyalı basketbolcular Türkiye ikincisi oldu

Kütahya'da şampiyon olan Kütahya Belediyespor U18 basketbol takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2022-2023 sezonu yurt içi faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U18 Erkekler Bölge Şampiyonasına il birincisi olarak Kütahya'yı Manisa’da temsil etti. Takım oynadığı maçlar sonrasında ikinci olarak şampiyonadan ayrıldı.

Kütahyalı basketbolcular Türkiye ikincisi oldu
Paylaş:

Kütahya'daki maçları kazanarak İl Şampiyonu olan Kütahya Belediyespor, 28-30 Mart 2023 tarihinde Manisa’da düzenlenen U18 Erkekler Bölge Şampiyonasına katılarak Kütahya'yı temsil etti.

Takım ilk maçında Burdurspor’u 77- 47 yenerken, ikinci maçında Muğla Akademi ile karşılaşmasında da 74-60 galip ayrıldı.

Son maçını Manisa Akhisar Belediyespor ile oynayan Kütahya Belediyespor, Basketbol Takımımız 50-59 kaybettiği maçla şampiyonadan ikinci ayrıldı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.