EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

LGS ve YKS'ye hazırlık için afet bölgelerinde DYK noktaları artıyor

Millî Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek için 649 Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) için noktalar oluşturdu.

LGS ve YKS'ye hazırlık için afet bölgelerinde DYK noktaları artıyor
Paylaş:

 Deprem bölgesinde, EBA TV'de ders anlatan ve ders kitabı yazarı öğretmenlerin görev yaptığı ve 71 ildeki ölçme ve değerlendirme merkezleri öğretmenlerinin gönüllü olarak destek verdiği DYK noktası sayısı, 510'dan 649'a çıktı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ″Afet bölgesinde YKS ve LGS'ye yönelik 649 noktada açtığımız destekleme yetiştirme kurslarımıza öğrencilerimiz yoğun katılım gösteriyor. Çocuklarımıza hayallerini yaşatabilmek ülküsüyle çalışıyoruz″ ifadelerini kullandı.
 
Hatırlanacağı gibi, öğrencilerin kendilerine en yakın DYK noktasının konumuna dijital ortamda ulaşabileceği bir platform oluşturulmuştu.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Akfen Yenilenebilir Enerji halka arzda

Akışın sonuna geldiniz.