GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 10:11   Güncelleme : 10-03-2024 10:30

"MAHALLE MUHTARI MURAT ALİ UYSAL, RAMAZAN AYI'NDA ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR HAYIRLI İŞLER VE RAMAZANLAR DİLEDİ"

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Murat Ali Uysal, beraberindeki ekibiyle birlikte mahallesinde bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler ve hayırlı Ramazanlar diledi. Uysal, 2014 yılında çıktığı muhtarlık adaylığında mahalle sakinlerinin teveccühüyle iki dönemdir muhtarlık görevini başarıyla sürdürdüğünü belirterek, bu dönemde de aday olduklarını ifade etti. Uysal, şu sözleri kaydetti:

"Hakkımızda hayırlısı olan neyse o olsun, neyse onu nasip etsin. Belediyemizin, valiliğimizin, hükümetimizin bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak mahallemizdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki dönemimizde de eksik kalan yerlerimizi vatandaşlarımıza daha yakın davranarak tamamlamaya gayret edeceğiz. Bütün esnafımıza, bütün halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum, hayırlı işler diliyorum."

Uysal, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek ve eksikleri gidermek adına belediyenin, valiliğin ve hükümetin sağladığı yetkileri en iyi şekilde kullanmaya devam edeceklerini belirtti. Kendisinin ve ekibinin mahalledeki esnaf ve halkla daha sıkı bir iletişim kurarak sorunlara çözüm odaklı yaklaşmayı hedeflediklerini vurgulayan Uysal, tüm mahalle sakinlerine destekleri için teşekkür etti.

 

AdminAdmin