EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Malatya Büyükşehir, Hizmet-İş Şube temsilcileriyle toplandı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve temsilcileriyle Genişletilmiş Temsilciler toplantısında bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir, Hizmet-İş Şube temsilcileriyle toplandı yapıldı
Paylaş:

Hizmet İş Sendika Başkanı ve temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, BELSOS Dedekorkut Restoranı'nda düzenlenen Genişletilmiş Temsilciler toplantısında sendika temsilcileriyle istişarelerde bulundu.

Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, sendikanın Malatya’da yaklaşık 5 bin 200 üye arkadaşlarıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde en büyük şubelerden birisi olduğuna dikkati çekerek, ″En son Malatya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi konusunda Sayın Başkanımızla çok güzel bir toplu iş sözleşmesine imza attık. Bundan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızlayaptığımıztoplu iş sözleşmesiyle işçi arkadaşlarımız da sahada birlik ve beraberlik içerisinde Malatya halkına Büyükşehir Belediyesi adına güzel hizmetler veriyorlar. Ben bu istişare toplantısına bizleri davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Biz Hizmet İş Sendikası Genel Başkanımız ve burada bulunan şubesiyle gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Çalışan ve çalıştıran dediğimiz olay bir birinin zıttı değildir. Bizim olduğumuz yerde adalet birinci sıradadır. Hak-hukuk birinci sıradadır. İşveren güçlü olduğu zaman, iş gören de güçlü olur” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.