EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Manisa Alaşehir'de 2 bin 895 adet panelin montajına başlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevreci yatırımlarına devam ediyor..

Manisa Alaşehir'de 2 bin 895 adet panelin montajına başlandı.
Paylaş:

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen güneş enerji santrali yatırımları Alaşehir’de sürüyor. Manisa gibi güneşli gün sayısının fazla olduğu bir ilde yapılan yatırımlar sonrasında doğal çevre de korunuyor. Bu kapsamda, 25 milyon TL yatırımla Alaşehir İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde kurulu gücü olan 1 megavatlık tesiste 2 bin 895 adet panelin montajına başlandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “25 milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir Atıksu Arıtma Tesisimizin olduğu alana güneş enerji santrali inşa ediyoruz. Hayırlısıyla tesisimizde panel montajlarına başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mızın çevresini koruyacak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.