EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Manisa Büyükşehir'den Yayladağı ve Altınözü’ne erzak desteği

Deprem felaketi sonrası yara sarma çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin en çok etkilediği illerden olan Hatay’a erzak desteğini sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den Yayladağı ve Altınözü’ne erzak desteği
Paylaş:

Afetin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgedeki çalışmalara tüm imkanlarıyla destek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, temel ihtiyaç malzemeleri ve gıda desteği noktasında da depremzedelerin yanında oluyor.

Çalışmalar kapsamında, Hatay iline bağlı Yayladağı ve Altınözü ilçelerinde gıda malzemesi ihtiyacı üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, iki ilçeye toplam 2 bin kişilik erzak paketi gönderdi. Deprem bölgesindeki yara sarma çalışmalarına katkı sağlamaya devam edileceği bildirildi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.