EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Manisa Zabıtası değerli eşyaları sahiplerine ulaştırdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanında vatandaşların unuttuğu ya da kaybettiği para, cep telefonu, cüzdan, çanta, kulaklık, kolye gibi 456 adet değerli adet değerli eşyayı sahiplerine teslim etti.

Manisa Zabıtası değerli eşyaları sahiplerine ulaştırdı
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda 2022 yılı içerisinde vatandaşlar tarafından 456 adet değerli eşya unutuldu ya da kaybedildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, sorumluluk alanında bulduğu para, cep telefonu, cüzdan, çanta, kulaklık, kolye gibi değerli parçaları bularak, sahiplerine teslim etti.

Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, bulunan eşyalar hakkında yaptığı açıklamada, “Güvenlik personellerimiz Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanında 24 saat görev başındalar. Buralarda bulunan değerli eşyaların sahiplerine ulaşıp tutanak ile kendilerine teslim ediliyor. Sahiplerine ulaşılamadığımız eşyaları da Emniyet Müdürlüğü Karakol ekiplerine teslim ediyoruz” dedi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.