EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Manisalı minikler Çanakkale ruhunu yaşadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezdiler

Manisalı minikler Çanakkale ruhunu yaşadı
Paylaş:

 Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve ziyaretçi akınına uğrayan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, bu kez minik öğrencileri ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, müze sorumluları tarafından bilgilendirildiler.

Diaromaları dikkatle inceleyen minikler, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumluları ve öğretmenleri eşliğinde gittikleri Çanakkale Şehitleri Anıtı’nda özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal’in dev tablolarına hayran kaldılar.

Bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek gezilerini ölümsüzleştiren Büyükşehir’in minikleri, öğretmenleri ve müze görevlileri tarafından anlatılan kahramanlık hikayelerini de ilgiyle dinlediler.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.