EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
YEREL

Mardin'de Kızıltepe ve Nusaybin Gençlik Merkezleri Açıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın katılımlarıyla Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde Gençlik Merkezileri açılarak gençlerin hizmetine alındı.

Mardin'de Kızıltepe ve Nusaybin Gençlik Merkezleri Açıldı
Paylaş:

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, sınav süreçlerini desteklemek, gençlerin her alanda gelişimlerini sağlamak, gençlere yeni ufuklar kazandırmak,  modern kütüphane ortamı, çeşitli kurs ve eğitimler, 8 ve 12. sınıflar için deneme sınavları ile gençlere hizmet verecek MBB Gençlik Merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, İlçe Kaymakamları, Genel Sekreter Murat Süzen, Daire Başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gençler katıldı.

Geleceğin teminatı olan gençler için her ilçeye bir gençlik merkezi kazandırma için yapılan çalışmalar kapsamında Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde Gençlik Merkezilerinin açılışı yapıldı.

Açılışların ardından Vali Demirtaş, merkezdeki gençlerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.