EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Mehmet Akif Ersoy, Eserleriyle anıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 – 27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede, milli şair eserleriyle anıldı.

Mehmet Akif Ersoy, Eserleriyle anıldı
Paylaş:

Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen 'Hakkın Sesi Mehmet Akif' şiir dinletisinde İbrahim Sadri, Mehmet Akif Ersoy'a ait ‘Çanakkale Şehitleri, Bülbül, Naat Bir Gece gibi’ eserleri seslendirdi. Mehmet Akif'in hayatına dair anekdotların anlatıldığı geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ayrıca İbrahim Sadri’nin seslendirdiği, Bahattin Karakoç, Abdurrahim Karakoç, Sezai Karakoç ve Yavuz Bülent Bakiler'e ait eserler de ilgiyle dinlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız'ın da katıldığı programla Bursalılar, duygu yüklü bir akşam yaşadı. Gecenin sonunda Başkanvekili Yıldız, günün anısına İbrahim Sadri'ye Yeşil Türbe biblosu hediye etti.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.