EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Milas Belediyesi iftar yemeklerine başlıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilecek iftar yemeklerinin ilkine 23 Mart Perşembe günü beldiye ek hizmet binası önünde kurulcak sofrayla başlanacak

Milas Belediyesi iftar yemeklerine başlıyor
Paylaş:

Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan iftar yemekleri, Ramazan ayı boyunca Milas’ın farklı noktalarında kurulacak

Milas Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeklerinin  sonuncusu ise 19 Nisan Çarşamba günü Hacı İlyas Mahallesi’ndeki Salı Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek yemeklerde vatandaşlar iftarlarını açarken, her yemekte Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Hacivat ve Karagöz de sahnelenecek.

Tüm vatandaşları ilçe genelinde kurulacak iftar yemeklerine davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ramazan ayının ülkemize barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi diledi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.