EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

MİNİK KALEMLER ANAOKULU’NDAN YİNE BİR İLK

Minik Kalemler Anaokulu ve ikinci şubesi olan Minik Kalemler Panorama Anaokulu Uşak’ta yine bir ilki gerçekleştirdi. Okul müdiresi Nigar İlhan ve okulun spor öğretmeni Erkan Özenç’in aldığı karar doğrultusunda okula her ay düzenli olarak fizyoterapistler gelecek ve çocukların fiziksel gelişimlerini takip edecek.

MİNİK KALEMLER ANAOKULU’NDAN YİNE BİR İLK
Paylaş:

 

İlk olarak geçen haftaki spor dersine katılan fizyoterapist Büşra Kaş çocukların kas ve kemik gelişimlerini gözlemleyerek, çocuklarda yürüyüş değerlendirmesi yaptı. Spor öğretmeni Erkan Özenç, bu uygulamanın çocuklarda ayak içe dışa basma, W oturuşu, bacak uzunluğu farklılıkları, çarpık bacaklar ve eğilimli ayaklar gibi problemleri erken yaşta tespit etmekte çok önemli olduğunu, fazla belirgin olmayan rahatsızlıklarda ailelerin fark etmekte zorlandığını, bu sebeple profesyonel bir gözlemin gerekli olduğunu belirtti. Okul müdiresi Nigar İlhan da çocukların fizik ve ruh sağlıklarını desteklemek adına gerekli her uygulamayı gerçekleştirmeye devam edeceklerini bildirdi.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.