EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

'Mor Otobüs' ile Hatay'da hijyen çantası dağıtılıyor

Depremlerin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor.

'Mor Otobüs' ile Hatay'da hijyen çantası dağıtılıyor
Paylaş:

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Mor Otobüs ile Hatay Defne Harbiye Mahallesi’ndeki depremzede vatandaşlara hijyen çantaları dağıtımına başladı.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İBB Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, depremzede vatandaşlara ihtiyaca yönelik oluşturulan ve içinde diş macunu, diş fırçası, şampuan, ped, sıvı sabun, traş köpüğü, traş bıçağı, tırnak makası, tarak, saç fırçası, kâğıt mendil ve tekli sabundan oluşan hijyen çantaları dağıttı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et MASKİ'den çocuklara 'su tasarrufu' bilinci

Akışın sonuna geldiniz.