GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-05-2023 17:15   Güncelleme : 23-05-2023 17:15

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNYE’YE YENİ İŞ MERKEZİ

Altınordu ilçesinde ‘Yeni Çarşı Ticaret Merkezi’ni hayata geçirerek esnafların modern ve konforlu alanda hizmet vermesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, benzer çalışmayı Ünye ilçesinde de hayata geçiriyor.

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNYE’YE YENİ İŞ MERKEZİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan Orkent A.Ş. tarafından Ünye Büyük Cami önünde çalışmaları devam eden “Ünye Beylik Forusu Bedesten” projesinde sona yaklaşılıyor.  Bodrum katı kapalı otoparktan oluşan projenin giriş ve birinci katında farklı büyüklükte iş yerleri, ikinci katında ise ofisler yer alacak.

Şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, “Ünye Beylik Forusu Bedesten” adıyla hizmete sunacağı iş merkezi inşaatında sona yaklaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen’in öncülüğünde hazırlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen iş merkezi, kapalı otoparkı, iş yeri ve ofisleriyle vatandaşlara modern bir yaşam alanı sunacak.

Merkezi ısıtma sistemine sahip, ofislerin kendi içinde tuvalet ve mutfağının yer alacağı iş merkezinin klima alt yapıları çekilerek vatandaşlara kısa sürede anahtar teslimi yapılacak.

AdminAdmin