GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-05-2023 21:14   Güncelleme : 19-05-2023 21:21

PİDECİ ARİF 2. ŞUBESİ AÇILDI

Uşak'ta 2. şubesini açan Pideci Arif Bu Şubesinde Sulu Yemek Ve Tabldot Hizmeti Verecek

PİDECİ ARİF 2. ŞUBESİ AÇILDI

Uşak ilinde yemek sektörünün önde gelen isim yapmış firmalarından Pideci Arif Uşak'ta 2. şubesi ile sulu yemek ve tabldot olarakta hizmet verecek.

Sarayaltı mahallesi Celal Bayar Caddesi U1 Blok no:84 de bugün yeni iş yerinin açılışını kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde gerçekleştiren Arif Aydoğdu açılış esnasında Uşak  şu sözlere yer verdi;
"Uşak halkının teveccühü ile kısa sürede yemek ve gıda sektöründe isim yapan firmamız, Uşaklı müşterilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda sulu yemek sektörünede girmiş bulunmakta. Uşak iline yemek sektörün'de de Pideci Arif kalitesini sonuna kadar yaşayabilecekleri, Uşak halkının damak tadına uygun sulu yemek lokantamızı açmış olmanın haklı bir gururunu yaşıyoruz. Uşak halkının teveccühleri ile büyüyen firmamız her zaman Uşak halkına layık ve Uşak halkının beğenisini kazanan bir firma olmaya devam edecektir. Yeni iş yerimiz tüm Uşak halkına ve bizlere hayırlı olsun." Kurdela kesimini Uşak Vali vekili ve Vali yardımcısı Muammer Balcı'nın yanı sıra Uşak Belediye başkanı Mehmet Çakın, CHP Uşak 27. dönem Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Aşçılar odası başkanı, ve Belediye başkan yardımcıları gerçekleştirdi. Okunan duaların ardından kurban kesiminin'de yapıldığı açılış töreninde Uşak Belediyesi Mehter takımıda bir gösteri yaptı. 

AdminAdmin