EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Ramazan Ayı Öncesi Tuzla’da İbadethaneler Temizlendi

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayı öncesi Tuzla’da bulunan tüm ibadethanelerde vatandaşların huşu içinde ibadetlerini yapabilmeleri için, halıları, avizeleri, cam ve çerçeveleri temizleyerek dezenfekte etti. 

Ramazan Ayı Öncesi Tuzla’da İbadethaneler Temizlendi
Paylaş:

Tuzla Belediyesi, milyonlarca Müslümanın beklediği, 11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesinde Tuzla’da bulunan ibadethaneleri temizleyerek dezenfekte etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla harekete geçen temizlik ekipleri ilk teravih namazı öncesinde ibadethanelerin içerisindeki halıları, avizeleri, cam ve çerçevelerini temizlediler. Ekipler cami dışında ise abdesthane ve tuvaletlerin hijyenini özel solüsyonlarla dezenfekte etti. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Her birimizin büyük bir özlemle beklediği, sevgi, bereket ve yardımlaşma duygularımızın ön plana çıktığı Ramazan ayına hep birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ay, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıkmasına, kardeşlik bağımızın kuvvetlenmesine vesile olan bir aydır. Bu duygu düşünceler ile Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutlar, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketini yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Türkiye ikincisi Sakaryalı sporcu oldu

Akışın sonuna geldiniz.