EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Sakarya’nın ruhunu yansıtanlar belli oldu ödüllendirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 2. Ulusal Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasında Sakarya’nın tarihi değerleri ve doğal güzelliklerini en etkileyici şekilde anlatan fotoğraflar ödülleri aldı.

Sakarya’nın ruhunu yansıtanlar belli oldu ödüllendirildi
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin tanıtımını en güçlü şekilde yapmak ve turizm potansiyelini artırmak için farklı etkinlikler düzenliyor. Bunlardan bir tanesi olan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal Sakarya Bir Başka Fotoğraf yarışması tamamlandı.

Sakarya’nın tarihi değerlerini ve doğal güzelliklerini anlatacak fotoğrafların çekilmesi için fotoğraf sanatçılarını teşvik eden yarışma sayesinde birbirinden güzel fotoğraflar görücüye çıktı.

EN İYİ FOTOĞRAFLAR SEÇİLDİ

Yarışmanın sonuçları, Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı.

Bu kapsamda jüri tarafından değerlendirilen fotoğraflar arasında Gökhan Alpdoğan’ın çektiği ‘kar’ temalı köprü fotoğrafı birinci, Melek Okur’un kadrajına aldığı ‘kar ve köy evi’ temalı fotoğraf ikinci, Cihat Köseoğlu’nun ‘bisiklet’ konulu fotoğrafı ise üçüncü seçildi

Mansiyon ödülünü ise İhsan Korkut’un ‘Gün batımında Taraklı’ temalı fotoğrafı, Salih Kuş’un ‘emek’ anlatımlı fotoğrafı, Faruk Turna’nın ise ‘Adapazarı’nda gün başlarken’ konulu fotoğrafı kazandı. Yarışmaya 14 Mart tarihinden itibaren 334 katılımcı toplamda 1416 fotoğraf ile başvuru yaptı.

Sergileme alan 44 fotoğrafçı da belli oldu. 

Yarışma sonucunda birinci 9 bin TL, ikinci 7 bin TL, üçüncü ise 6 bin TL ödül kazandı. Mansiyonda seçilen ilk 3 fotoğraf ise 3’er bin TL ödül alacak. Ayrıca sergileme alan her bir fotoğrafçıya da ödül verileceği açıklandı.

Yarışmanın sonuçlarının 6 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yayınlanacağı öğrenilirken, ödül töreni ve sergisinin 29 Aralık’ta AKM’de gerçekleştirileceği kaydedildi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.