KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 16-01-2024 15:49

SANATÇI BARIŞ KERİM CESUR, KÜTAHYA'DA FOTOĞRAF VE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

SANATÇI BARIŞ KERİM CESUR, KÜTAHYA'DA FOTOĞRAF VE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

Kütahya Belediyesi, ünlü fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur'u 25-28 Ocak tarihleri arasında ağırlayacak. Sanatçı, çeşitli etkinliklerle fotoğraf ve tiyatro sever vatandaşlarla bir araya gelecek.

Barış Kerim Cesur, Kütahya Belediyesinin daveti üzerine 26 Ocak Cuma günü Belediye Binası Konferans Salonu'nda bir söyleşi ve fotoğraf gösterisi gerçekleştirecek. Etkinlik ücretsiz olup, yoğun katılımın beklendiği bu program, sanatseverler için keyifli bir gün vaat ediyor.

27 Ocak Cumartesi günü ise Belediye Binası önünde "Kış FOTO SAFARİ" etkinliği düzenlenecek. Çeşitli kurumlar, kulüpler ve derneklerin davet edileceği etkinlikte, katılımcılara çeşitli ikramlar sunulacak ve Kütahya'nın tarihi sokakları fotoğraf meraklıları tarafından kadrajlara alınacak.

Etkinliklere halkın büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Fotoğraf makinesi olan ve olmayan herkesin katılımına açık olan etkinlikler, sanat dolu günlerin Kütahya'da yaşanmasına vesile olacak. Sanatçı Barış Kerim Cesur'un tecrübelerini paylaşacağı söyleşi ve gösteriler, fotoğraf tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor.

AdminAdmin