EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Seydişehir Kaymakamı şahsi telefonunu paylaştı

Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehirliler ve ilçede misafir olan depremzedeler için şahsi cep telefonunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Seydişehir Kaymakamı şahsi telefonunu paylaştı
Paylaş:

Kaymakam Pişkin, “Bu zamanda herhangi bir ilçe sakininin telefon rehberinde kaymakamın cep numarasının yazıyor olması lüks değil, hele özel hiç değil!” dedi.

″YARDIMA MUHTAÇLARDAN HABERSİZ İSEK VEBALİ BENİMDİR″

Kaymakam Pişkin’in açıklaması şöyle: “Esasen devlet ve onun adına görev ifa eden kamu görevlileri, her daim vatandaşa yakın ve ulaşılabilir olmalıdır. En azından kendi adıma söylüyorum ki; benim devlet anlayışım bunu gerektiriyor. Bu ilçede bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali herkesten önce, Seydişehir Kaymakamı olarak benimdir. Hiç kimseyi garibanlığıyla, yalnızlığıyla, yoksulluğu ve kimsesizliğiyle baş başa, çaresizlik içinde bırakamayız. Sofrası dolu, bacası tüten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerde yaşamak, sadece bazı insanların değil, herkesin hakkıdır″ dedi. 

https://twitter.com/piskin_deniz/status/1629868505745981441

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.