GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-06-2023 19:55

SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜŞLER PROJESİ DEVAM EDİYOR 

SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜŞLER PROJESİ DEVAM EDİYOR 

Uşak Üniversitesi iletişim fakültesi Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü son sınıf öğrencisi Ümmühan Hatice Kübra Peker'in düzenlediği Sürdürülebilir Düşler Projesi kapsamında ‘Sürdürülebilir Hayat Kılavuzu' oluşturuldu.
HAYATI SÜRDÜRÜLEBİLİR KIL 
Sürdürülebilir yaşamın önemine dikkat çekmek isteyen Kübra Peker; daha sürdürülebilir bir hayat için Sürdürülebilir Hayat Kılavuzu oluşturdum bu sayede Sürdürülebilir hareketler nedir, sürdürülebilirliğin kolları nelerdir, hayatı nasıl daha sürdürülebilir kılarız sorularına yanıt olsun istedim dedi.


SÜRDÜRÜLEBİLİR HAYAT KILAVUZU DAĞITILDI
Oluşturduğu Sürdürülebilir Hayat Kılavuzunu bugün gençlerle buluşturan Kübra Peker gençlerin yoğun ilgisiyle gelen soruları da yanıtlayarak ‘Yapmış olduğum projeden özellikle gençlerden çok güzel geri dönüşler aldım bu konuda farkındalık oluşturmaya katkı sağladığım için çok gururluyum dedi.
FİDAN DİKİMİDE YAPILACAK
Proje kapsamında daha önce yapmış olduğumuz Sürdürülebilir Gelecek Fotoğraf sergisi için katılımcılar adına söz verdiğimiz gibi yarın Adalet Ormanında fidan dikimi etkinliği yapacağız dedi.

AdminAdmin