EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

TOKİ ″İlk Evim İlk İş Yerim Projesi″ başvuru sürelerini uzattı

7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvuru süresinin 15 Kasım'a kadar uzatıldı.

TOKİ ″İlk Evim İlk İş Yerim Projesi″ başvuru sürelerini uzattı
Paylaş:

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olan ″İlk Evim Arsa″ ’ve ″İlk İş Yerim″ projesinde başvuru süresi uzatıldı. 15 Kasım 2022 tarihine kadar uzatıldı.

TOKİ'den yapılan açıklamada 81 ilde 1 milyon altyapılı arsa ile 29 ilde 10 bin iş yeri ile ilgili başvuruların devam ettiği belirtildi.

1 milyon altyapılı arsalar için müstakil parsellerde bin 604 liradan, müşterek parellerde 937 bin liradan başlayan sabit taksitlerle 10 yıla varan faizsiz ödeme sistemi sunulduğu kaydedilirken, işyeri projesi ile ilgili de yüzde 10 peşinat ile 120 ay vade imkanı olduğu kaydedildi.

 

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.