EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Türkiye Masası'ndan ABD'de üst düzey ziyaret

Üst düzey yetkililer, parlamento üyeleri, akademisyenlerin bulunduğu heyet, ABD-Türkiye İş Konseyi üyeleriyle ABD Ticaret Odası’nda bir araya geldi.

Türkiye Masası'ndan ABD'de üst düzey ziyaret
Paylaş:

- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda aralarında üst düzey yetkililer, parlamento üyeleri, akademisyenlerin bulunduğu heyet, ABD-Türkiye İş Konseyi'nin Yönetici Direktörü Jennifer Miel ve ABD Ticaret Konseyi üyeleri ile ABD Ticaret Odası’nda bir araya geldi.

Heyet, ABD Dışişleri Bakanlığı’nda Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) ve ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye Masası ile de görüşme gerçekleştirdi.

Heyet, Dünya Bankası’na ziyarette bulundu, düşünce kuruluşu Atlantic Council’de toplantı düzenledi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.