EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Tuzla Belediyesi Kırıkhan’da Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, ‘Tuzla kadar Kırıkhan’ın, İstanbul kadar Hatay’ın belediyesiyiz’ diyerek belirttiği depremin yaralarını sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tuzla Belediyesi Kırıkhan’da Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor
Paylaş:

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda sahur ve iftarlık dağıtımı ve yeni konteyner kentlerin yapımı da devam ediyor. 

Tuzla Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından bölgelerde yaraları sarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgedeki çalışmalarını, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Tuzla kadar Kırıkhan’ın, İstanbul kadar Hatay’ın belediyesiyiz’ sözlerinde olduğu gibi 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor. Bölgede temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Ramazan Bayramı dolayısıyla sahur ve iftarlık dağıtımı da devam ediyor. Ayrıca Tuzla Belediyesi’nin aşevinde pişen sıcak yemekler kırsal kesimler başta olmak üzere günde 2 öğün olacak şekilde dağıtılmaya devam ediyor.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Togg'un yeni deneyim merkezleri yayılıyor

Akışın sonuna geldiniz.