GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 20:20

Ülkücü Şehitlerin Aziz Hatıraları, MHP İl Başkanı ve Birçok Kuruluşun Katılımıyla Anıldı"

Ülkücü Şehitlerin Aziz Hatıraları, MHP İl Başkanı ve Birçok Kuruluşun Katılımıyla Anıldı

Ülkücü şehitlerin anısını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen "Ülkücü Şehitler Belgeseli" programı,Uşak’ta birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.

MHP İl Başkanı Sn. Ümit Arslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Sn. Mustafa Balta, KAÇEP Başkanı Sn. Gülcan Mavi, Türkiye Kamu Sen Başkanı, Türk Sağlık Sen Başkanı Sn. Mehmet Özkuk, TÜRKAV İl Başkanı Sn. Çağlar Tuna, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, MHP İlçe Başkanları, değerli Ülkücü Şehit aileleri, taş medreseliler ve geleceğin temsilcisi Ortaöğretim, Üniversite ve Asena teşkilatları etkinliğe yoğun bir katılım sağladı.

Program, Ülkücü Şehitlerin hayat hikayelerini ve mücadelelerini konu alan duygu yüklü bir belgesel gösterimi ile başladı. Katılımcılar, şehitlerin aziz hatıralarını anlamak ve örnek almak adına duygusal bir atmosferde bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Sn. Ümit Arslan, yaptığı konuşmada, "Ülkücü hareketin neferleri olarak, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve mücadele azmini her zaman yaşatmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler, genç nesillere örnek olacak ve ülkücü ruhu daha da güçlendirecektir" dedi.

Programda söz alan diğer katılımcılar da ülkücü şehitlerin önemini vurgulayarak, milli değerlere bağlılıklarını ifade ettiler. Etkinlik, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekimi ve bir araya gelerek duygusal anılarını paylaşmaları ile son buldu. Bu tür etkinlikler, milli şuurun canlı tutulmasına katkı sağlarken, şehitlerin anılarına olan minnet ve vefa duygularını da pekiştiriyor.

 

 

 

 

 

AdminAdmin