EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN YALIM'A ZİYARET: ESNAFLARIN RUHSAT ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN YALIM'A ZİYARET: ESNAFLARIN RUHSAT ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Paylaş:

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Atalay Savaş, Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Uşak Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Akif Kahraman, Uşak Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Can ve Uşak Galericiler Sitesi Başkanı Erdal Toklu, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette galerici esnafı ve diğer esnafların ruhsat ücretleri ele alındı. Esnafların mağdur olmamaları ve iş yerlerinin ruhsat ücretlerinin daha makul seviyelere çekilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Bu adımın, esnafın ekonomik yükünü hafifletmek ve işlerini daha rahat sürdürebilmelerine olanak tanımak amacıyla önemli olduğu vurgulandı.

Heyet, ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Halil Arslan ve Serap Saruhan’ı da makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, esnafın talepleri ile ilgili detaylı değerlendirmeler yapıldı ve çözümler üzerinde fikir birliği sağlanması yönünde adımlar atıldı. Esnaf temsilcileri, belediyenin esnafa yönelik destekleyici yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.