GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2026 15:55   Güncelleme : 29-01-2026 16:44

Uşak Kahveciler Esnaf Odası’ndan Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Uşak Kahveciler Esnaf Odası’ndan Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Uşak Kahveciler Esnaf Odası, kentte göreve yeni başlayan esnaf odası başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıkarken, esnaf teşkilatları arasındaki güçlü bağ bir kez daha gözler önüne serildi.

Ziyaretler, Uşak Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi’nin öncülüğünde ve koordinasyonunda gerçekleştirildi. Göreve geldiği günden bu yana esnafın sorunlarına duyarlılığı, sahadaki aktif çalışmaları ve kapsayıcı yönetim anlayışıyla dikkat çeken Başkan Börekçi, Uşak esnafı arasında birlik ruhunun güçlenmesine önemli katkılar sunuyor.

Başkan Erkan Börekçi başkanlığındaki heyette; Yönetim Kurulu Üyesi Fulya Kocabıyık, Kahveciler Esnaf Odası Denetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Uşak Belediyesi Meclis Üyesi Emre Karslı yer aldı.                  Heyet tarafından sırasıyla;

•             Sarraflar, Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Atalay Savaş,

•             Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz,

•             Uşak Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Ünal Akcura,

•             Uşak Pamuklu Dokumacılar Esnaf Odası Başkanı Adil Samancı,

•             Uşak Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Doğan Börekçi,

•             Uşak Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Zafer Kurnaz

ziyaret edilerek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Ziyaretlerde, esnaf odaları arasındaki iş birliğinin artırılması, ortak sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesi ve Uşak esnafının daha güçlü bir yapı oluşturması konularında görüş alışverişi yapıldı. Başkan Erkan Börekçi, esnafın sadece ekonomik değil, sosyal dayanışma açısından da güçlü olması gerektiğine vurgu yaptı. Ziyaretler sırasında konuşan Uşak Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi,“Esnaf odaları olarak ortak paydamız Uşak esnafının menfaatleridir. Dayanışma ve istişare kültürünü ne kadar güçlendirirsek, sorunlara o kadar hızlı ve kalıcı çözümler üretiriz. Göreve yeni başlayan tüm oda başkanlarımıza başarılar diliyor, birlikte uyum içinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum” 

ifadelerini kullandı. Ziyaret edilen oda başkanları da, Başkan Erkan Börekçi’nin yapıcı yaklaşımı ve nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, esnafın yararına yapılacak her türlü ortak çalışmaya açık olduklarını ifade ett  Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

AdminAdmin