EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

UŞAK’TA YENİ KAMYONET DURAĞI HİZMETE GİRDİ

UŞAK’TA YENİ KAMYONET DURAĞI HİZMETE GİRDİ
Paylaş:

Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan Dikilitaş Kamyonet Durağı’nın tamamlandığını duyurdu. Başkan Korkmaz, durağın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Dikilitaş Kamyonet Durağımızı, belediyemizin desteği sayesinde tamamladık. Bu süreçte bizlere katkı sunan başta Uşak Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım’a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Halil Arslan’a ve Fen İşleri Müdürümüz Halil Değirmenci’ye şükranlarımızı sunarız. yük taşıma esnafımız için önemli bir ihtiyacı karşılayan bu durağın yapılmasında katkıları olan herkerse teşekkür ederim.

Başkan Korkmaz ayrıca şehir içerisinde yapılması planlanan yeni durak yerlerini incelemek amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Halil Arslan ve Fen İşleri Müdürü Halil Değirmenci ile birlikte sahada incelemelerde bulunduklarını belirtti. Korkmaz, “Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Halil Arslan ve Fen İşleri Müdürümüz ile şehir içerisindeki durak yerlerini dolaştık. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz,” dedi.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et EĞİTİM SEN 30. YAŞINI KUTLUYOR!

Akışın sonuna geldiniz.