GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 13:20

Vali Dr. Turan Ergün Karahallı ilçesi ve köylerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu

Karahallı İlçe merkezi ziyaretleri sırasında ilk olarak Karahallı Kaymakamlığına gelen Vali Dr. Turan Ergün, şeref defterini imzalayarak Kaymakam Vekili Melih Bulgur’u makamında ziyaret etti.

Vali Dr. Turan Ergün Karahallı ilçesi ve köylerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Dr. Turan Ergün, Kaymakamlık ziyareti sonrasında Karahallı Belediyesini ziyaret etti.  Makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Ali Topçu’dan kamu yatırımları ve yerel hizmetler konusunda bilgi alan Vali Ergün, kendisine ve belediye çalışanlarına başarılar dileyip; misafirperverlikleri için teşekkür etti.


Karahallı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'nde de incelemelerde bulunan Vali Dr. Turan Ergün, huzur ve güvenliğimizi için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ederek, görevlerinde muvaffakiyetler diledi.


Vali Dr. Turan Ergün, ziyaretlerin ardından yapımı ve tefrişatı kısa süre önce tamamlanan ve yakın zamanda hizmete açılan 10 yataklı Karahallı İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali Ergün, bünyesinde 6 aile hekimi birimi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu bulunduran hastanemizde vatandaşlarımızın en iyi koşullarda hizmet almalarını sağlamak adına gayret gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Karahallı ilçe ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz , İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş ve ilgili daire müdürleri katılım sağladı.

AdminAdmin