EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

ZABITADAN BEYAZ KUM DÖKÜMÜNE MÜDAHALE

Bodrum’da, ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar verebilecek çalışma, zabıta ekipleri tarafından durduruldu.

ZABITADAN BEYAZ KUM DÖKÜMÜNE MÜDAHALE
Paylaş:

Bahçelievler Mahallesi Şevket Sabancı Caddesi üzerinde bulunan bir turizm tesisinin sahile beyaz kum döktüğü ihbarı üzerine bölgeye giden Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, döküm işlemini durdurarak sahilden iş makinelerini çıkardı.Vatandaştan gelen ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahile yaklaşık 5 kamyon beyaz kumun döküldüğünü tespit ederek tutanak tanzim etti. Çalışmayı durduran ekipler, dökülen maddenin belirlenmesi amacıyla alınan örnekleri ilgili kurumlara iletti. Laboratuvarda yapılacak tahlil sonuçlarına göre yasal işlemler başlatılarak dökümü gerçekleştirdiği saptanan kişi ve işletmelere yaptırımlar uygulanması sağlanacak. Öte yandan dökülen kumun kaldırılması için işletme yetkililerine uyarıda bulunuldu.Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Sahillerimizin doğal görünümünü bozan bu tür müdahalelere geçit vermeyeceğiz. Bölgemizde, zabıta ekiplerimiz ile diğer ilgili birimlerimizin denetimleri aralıksız devam ediyor. Kıyılarımızın doğallığını korumak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yasal yaptırımlarla karşılık verilecektir.” dedi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.