SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 15:58

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMET AKIN’I KIZILCASÖĞÜTLÜLER BAĞRINA BASTI

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMET AKIN’I KIZILCASÖĞÜTLÜLER BAĞRINA BASTI

 

Banaz’ın Kızılcasöğüt Beldesi CHP Uşak Milletvekili adayı İsmet Akın yoğun ilgi ile karşılandı. Kızılcasöğüt Beldesine adeta bir çıkartma yapan CHP İl Örgütü Milletvekili adayı ve beraberindeki heyetle birlikte Kahve toplantısında halkla bir araya geldi. Uşak Milletvekili adayı İsmet Akın’a yoğun ilgi gösteren Kızılcasöğüt halkı CHP'nin bu seçimlerde rekor kıracağını söyleyerek İsmet Akın’ destek verdi.

CHP Uşak Milletvekili adayı İsmet Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Kızılcasöğüt halkına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizleri bağrına bastılar. Hem İl örgütümüz hem de Kızılcasöğüt belde Örgütümüzle birlikte yaptığımız kahve toplantısı bizleri son derece memnun etti. Vatandaşlarımız bir an önce 14 Mayıs'ın gelmesini ve iktidar olmamızı istiyor. Büyük destek vereceklerini de belirtiyor.

Bizlerde onlara layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz ve partimizi iktidar yapacağız. İktidar oluncaya kadar her eli sıkmaya her kapıyı çalmaya devam edeceğiz birlikte başaracağız. " ifadelerini kullandı.

AdminAdmin