EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Denizli Büyükşehir’in iftar bereketi Akkonak’ta

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Yeşil alanıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla, spor alanlarıyla, kültür merkezleri ve diğer tüm güzellikleriyle Denizli’nin Türkiye'de parmakla gösterilen bir noktaya geldiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu başarının sahibi vatandaşlarımızdır” dedi.

Denizli Büyükşehir’in iftar bereketi Akkonak’ta
Paylaş:

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi’nde yapıldı. Akkonak Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlarla birlikte aynı sofrada dua edip orucunu açtı. Başkan Zolan iftar sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada Akkonak Mahallesi'ndeki gönül sofrasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, her yıl olduğu gibi burada beklentinin üzerinde bir katılım olduğunu söyledi. Göreve geldikleri ilk yıllarda Akkonak Mahallesi’nden çok yoğun hizmet talepleri olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Burada altyapı hatları çok sıkıntılıydı. Her gün 5-10 kez içme suyu hatlarında patlak olur, devamlı sular kesilirdi. Vatandaşlarımız altyapı talep etti, biz de söz verdik ve buradaki altyapıyı baştan aşağı yeniledik. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik, bölgede olmayan yağmur suyu hatları döşedik” dedi.

Altyapı çalışmaları sırasında vatandaşların sabredip kendilerine destek verdiğini kaydeden Başkan Zolan, “Sonrasında üst yapıyla beraber burası örnek bir mahalle haline geldi” dedi. Söz konusu hizmetlerin ve daha birçoğundan sadece Akkonak Mahallesi’ni değil kentin tamamını kapsadığını vurgulayan Başkan Zolan, “Her mahallemize en üst seviyede hizmet ettik. Denizimiz nereden nereye geldi? Geriye dönüp baktığımızda, şehrimizin giriş çıkışları çok perişandı, yıllar öncesinde hava kirliliğinden nefes alamazdık. Şehrimizi doğalgaza kavuşturduk. Artık kış mevsiminde bile temiz havayı çok rahat teneffüs edebiliyoruz. Geçmişte yeşil alan ve park sıkıntımız vardı. O sıkıntıları da çok şükür giderdik. Spor alanlarıyla ilgili birçok sıkıntı vardı. Devasa spor alanları inşa ettik. Çok fazla spor alanını şehrimize kazandırdık” dedi.

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeşil alanıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla, spor alanlarıyla, kültür merkezleri ve diğer tüm güzellikleriyle şehrimiz gerçekten bugün Türkiye'de parmakla gösterilen bir noktaya geldi. Bu başarının sahibi vatandaşlarımızdır. Vatandaşımızın desteği olmamış olsaydı bizim bu işleri yapmamız mümkün değildi. Onun için ben tüm vatandaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Denizli’de yapılması gereken daha işlerimiz var. İnşallah gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın talebini en üst seviyede karşılamaya devam edeceğiz.” Başkan Zolan açıklamanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.