SİYASET
Giriş Tarihi : 10-08-2022 16:38

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Uşak’ta

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Uşak’ta bir dizi temaslarda bulunarak esnaf ziyareti yaptı. Ziyarete Deva partisi Uşak İl Başkanı Yusuf Burak Erol, İl, ilçe yönetimi ve beraberindeki heyetle birlikte Uşak Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ederek Uşak’ın sanayisi hakkında bilgiler aldı. Ticaret ve Sanayi odası ziyaretinin

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Uşak’ta

İsmet paşa caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları selamladı. İsmet paşa caddesinde bulunan Parti binasının açılış öncesi halk a seslenen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,Bizim zamanımızda tek haneye indirdiğimiz enflasyona şu iki sıfır eklendi. Enflasyon yüzde 200’lere çıktı. Şu anda Türkiye sadece ekonomik kriz yaşamıyor. Hukuk, adalet, eşitlik krizi yaşıyor. Ekonomik krizin en büyük sıkıntısını gençler, emekliler, çiftçiler işçiler yani halk yaşıyor” dedi.

Babacan, DEVA Partisinin Türkiye'deki en yeni siyasi parti olduğunu söyledi.

Kuruluşlarının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen 81 ilde il başkanlarının görevlerinin başında olduğunu belirten Babacan, "720 ilçede ilçe başkanlarımız görevinin başında. Damla damla büyüyoruz ve hızlı bir şekilde yayılıyoruz. DEVA kadroları ve teşkilatları Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımızla buluşuyor. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, anlıyoruz." dedi.

Her gün vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlatan Babacan, "Ülkemiz maalesef çok zor bir dönemden geçiyor. Vatandaşlara sorduğumuzda hayat pahalılığını, işsizliği, yoksulluğu en önemli sorun olarak bize söylüyor. Gençlerimiz işsiz diyorlar. Avrupa'nın en büyük tarım alanları bizde. Çiftçimizin çektiği sıkıntı maalesef had safhaya ulaştı." diye konuştu.

 

 

 

AdminAdmin